Asiantuntijoita maansiirrossa.

Atlas on yksityinen saksalainen yritys joka edelleen uskoo niihin perusarvoihin mitkä luovat menestyksen: Hyvin koulutettu ja motivoitu henkilökunta sekä huippulaatuisia komponentteja hyviin tuotteisiin. Samaan aikaan Atlas kohtaa nopeasti muuttuvat markkinat joka rohkaisee kehittämään uusia innovaatioita. Tämä takaa sen, että löydätte varmasti mallistostamme tiimipelaajan sinun yksilöllisiin tarpeisiisi.

Uuden e-aikakauden koneet on hyvä osoitus innovatiivisuudesta ja halusta tehdä huippulaatua. Pieni ”e” merkitsee pienempiä päästöjä, entistä parempaa tehokkuutta, kehittymistä sekä koneiden luotettavuutta.

Matalan yhtiörakenteen ansiosta Atlas voi toimia tehokkaasti ja nopeasti tarjoten monipuolisen malliston reiluin ehdoin. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Atlas pyrkii läheiseen ja ystävälliseen yhteistyöhön asiakkaidemme, henkilökuntamme ja jälleenmyyjiemme kanssa. Yhteistyöhön, johon sinä voit luottaa.

Voimakas. Tarkka. Luotettava.

Uutta moottoriteknologiaa

ATLAS Weycor-pyöräkuormaajat on varustettu uudella Deutz-tekniikalla.

TCD 2.9 L4

TCD 3.6 L4

TCD 4.1 L4

Atlas käyttökohteet

Atlas pyöräkuormaajia voi käyttää monenlaisissa töissä, esimerkiksi:

RAKENNUSTYÖMAAT

Atlas Weycor-pyöräkuormaajat ovat luotettavia  ja monipuolisia. Atlas Weycor pyöräkuormaaja – pienikokoinen, ketterä kuormaaja sekä tehokas. Ne vakuuttaa nopeasti ja helposti,  että ne ovat aina täydellinen valinta pienelle sekä isommalle rakennustyömaalle ja rakennushankkeelle.

TIEN KUNNOSTUS

Ei ole merkitystä, onko työnä on kuljetus, purku, lastaus, kaivaminen, tasoitus tai täyttötyöt – Atlas Weycor pyöräkuormaajat tekevät työn erittäin vakaasti äärimmäisen ketteryyden, korkean hyötykuorman ja poikkeuksellisen murto- ja nostovoimien ansiosta.

LASTAUSTYÖT

Tilavien kauhojen ansiosta, Atlas Weycor pyöräkuormaaja AR 85e ja AR 95e yhdistää äärimmäisen kapasiteetin suureen tyhjennyskorkeuteen varmistaen nopean ja häiriöttömän kuormauksen. Valittavissa oleva 40 km/h nopeus vie pyöräkuormaajan nopeasti työmaalta toiselle.

KAPEAT TYÖMAAT

Atlas AR 75e S:n kääntyvä nostolaite kääntyy kuormaajan molemmille puolille enintään 90 ° ja ohjaus ei ole tarpeen materiaalin purkamisessa. Nivel tarjoaa hyvän ohjattavuuden ja varmistaa, että etu-ja takapää menevät aina yhtä jälkeä.

KIERRÄTYS

Äärimmäisissä tilanteissa jäähdytyksen ja palamisilman suojaverkot suodattaa imuilman. Kiitos lisävarusteiden, kuten saasteita rajoittavien laitteiden tai erityisvarustettujen ohjaamojen, Atlas Weycor pyöräkuormaaja takaavat ensiluokkaiset työolosuhteet kaikkina aikoina, kaikissa eri tilanteissa.

MAATALOUS

Hydraulisen pikakiinnikkeen ansiosta lisälaitteet voi vaihtaa muutamassa sekunnissa, jonka ansiosta Atlas Weycor on täydellinen kumppani maatalouden töissä. Kaatumispalkit voi kääntää alas alueilla, joissa tila on pieni.

MAISEMOINTI

Atlas Weycor pyöräkuormaaja on oikea kumppani kaikenlaisissa töissä, kuten maan siirtämisessä, pensaiden ja pensasaitojen leikkaamisessa, päällystyksessä tai puiden siirtämisessä – sen joustavuus ja tarkkuus varmistaa turvallisen työn estäen samalla väsymistä.

KUNNALLISET TYÖT

Atlas pyöräkuormaajat on varustettu erityisellä korroosiosuojalla ja korkealta kippaavalla kauhalla, se hoitaa hommansa joihin muut koneet eivät pysty. Ne esimerkiksi auraavat tien lumesta ja levittävät suolaa samaan aikaan.

Atlas – Historia

Eksperttejä maansiirrossa ja jyräämisessä

Atlas tavaramerkki on perustettu jo vuonna 1936 ja vuonna 1971 F. Weyhausen perusti yrityksen nimeltä F. Weyhausen GmbH & Co. KG. Yritys alkoi kehittää ja valmistaa pyöräkuormaajia ja jyriä.

F. Weyhausen  AG&Co. KG on aloittanut monta innovaatiota ja keksintöä, jotka nyt ovat itsestäänselvyyksiä maansiirtokoneissa. Nämä innovaation tuotokset voidaan jäljittää alkaneeksi Atlaksesta. Nykyään Atlaksella on takanaan yli 40 vuotta kokemusta koneiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Atlas haluaa pitää kiinni periaatteistaan: säilyttää jo saavutettu, vaalia perinteitä ja pyrkiä eteenpäin.

Vuonna 2013 Atlas uuden e-sukupolven pyöräkuormaajat, joissa yhdistyy perinteet ja uudet innovatiiviset ominaisuudet. Koneet täyttävät pakokaasusäädökset ja ovat tehokkaita sekä kestäviä.

Atlaksen tuotteita myydään tällä hetkellä ympäri maailmaa. Atlas on kehittynyt pienestä perheyhtiöstä kansainväliseksi spesialistiksi pyöräkuormaajien ja jyrien valmistajana.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä