Faresin Handlers -kurottajamallisto kattaa jokaisen käyttäjän vaatimukset: Nostokorkeudet ovat 5,7 metristä aina 22 metriin asti. Maksimi kuormapainot ovat 2,5 tonnista uskomattomaan 7 tonniin asti.

Mallistossa on sekä kiinteitä että ympäripyöriviä  kurottajia. Kurottajat ovat sekä rakentamiseen ja  maatalouteen sopivia. Voimanlähteenä käytetään  väkivahvoja ja luotettavia Deutz ja Iveco  moottoreita. Pienimmässä mallissa on  kompakti  Yanmarin moottori. Hydrostaattinen voimansiirto  ja vaihtoehtoiset nopeusalueet antavat  käyttäjilleen  ergonomisen työkoneen, jossa on  helppo viettää pitkiäkin työpäiviä.

Uudistettu Faresin Handlers-kurottajamalliston Compact-mallit ovat erityisesti maatalouteen ja karjanhoitoon  suunniteltuja tavarankäsittelijöitä. Pienet ulkomitat ja ketteryys yhdistettynä suureen nostokapasiteettiin tekevät  Faresin Handlers-kurottajasta karjatilallisen ja kiinteistöhuoltajan unelman.

Faresin Handlers Compact-malliston maatalouskäyttöön suunnitellulla rungolla on saavutettu esteetön sivunäkyvyys,  kevyt kokonaispaino ja erinomainen tasapaino. Rungon uudella layoutilla on saavutettu helppo huollettavuus ja  vaivaton pääsy huoltokohteisiin.

Faresin Handler kurottajien vahvuuksia:

  • Hiljainen ja mukava ohjaamo
  • Hyvä näkyvyys puomin tasolle laskevan konepeiton ansiosta
  • Pitkän akselivälin ansiosta hyvä tasapaino
  • Sähköisesti ohjatun sekä kuorman tuntevan hydrauliikan ansiosta tarkat ja nopeat liikkeet
  • Hydrauliikan hallinta yhdellä joystickilla
  • Hydraulinen Sauer Danfoss -voimansiirto mekaanisella aluevaihteella ja hydraulisella pikavaihteella
  • Mekaanisen aluevaihteen ansiosta suuri vetokyky
  • Pienen kääntösäteen ja nelipyöräohjauksen ansiosta erittäin ketterä

Yritys

Faresin Industries on yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy maailmanlaajuisesti rehun sekoituslaitteita eläintalousalalle ja kurottajia maatalouteen, teollisuuteen ja rakennusalalle.

Santa Faresin perusti yhtiön vuonna 1973. Se yhdisti suvun perinteet vahvasta dynamiikasta ja nykyaikaisuudesta. Nykyään yhtiö on suuri kansainvälinen konserni, joka vaikuttaa jokaisella mantereella.

Evoluutio on painettu Faresin-brändin dna:n.

Jatkuva evoluutio on suunnattu uusien tuotteiden kehitysvaiheeseen, strategioiden uudelleenmäärittelyyn ja markkinoiden mukaan muovautuvaan yhtiörakenteen edellytyksiin. Jännittävä reitti, jossa Faresin menee merkittävien vaiheiden kautta, ja kirjoittaa innolla uusia vaiheita tulevaisuudessa.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä