Takeuchit suunnitellaan ja valmistetaan Japanissa. Takeuchi on aloittanut minikaivinkoneiden valmistuksen jo 1971. Minikaivinkoneet on juuri se tuote, josta Takeuchi tunnetaan parhaiten. Minikaivinkoneita tehdään noin 1200 kpl per kuukausi myytäväksi ympäri maailmaa. Takeuchilla on tarjota koneita alle 1 tonnista aina 14 tonniin asti. Perinteisiin minikaivinkoneisiin liittyi myös innovatiiviset lyhytperäiset koneet joiden peräpaino ei ylitä telojen leveyttä, sekä pyörä-alustainen malli.

 FR-sarja

Käyttäjille, jotka haluavat erityisesti lyhytperäistä konetta ahtaisiin työolosuhteisiin, FR-sarja on täydellinen ratkaisu. FR-sarja tarjoaa loistavan koneen lyhyellä perällä ja ainutlaatuisella puomin sivusiirrolla. Lyhytperäinen TB 23R painaa 3000kg ja on loistava kone ahtaisiin paikkoihin.

FR-sarjan koneet ovat ainutlaatuisia, koska niissä on tyvitaiton sijasta puomin sivusiirto. Puomin sivusiirto mahdollistaa puomin siirtämisen lähelle koneen keskipistettä, mikä tekee koneesta vakaamman kaivaa verrattuna normaaliin tyvitaittoiseen. Puomin sivusiirto mahdollistaa myös puomin taittamisen hytin viereen. Silloin koneella voi pyrähtää ympäri hyvinkin ahtaissakin paikoissa.

Kaksinopeuksinen ajo

Takeuchi oli edelläkävijä monissa toiminnoissa, jotka ovat nykypäivänä itsestäänselvyys muissakin merkeissä. Kuten kaksinopeuksinen ajo ja hydraulisesti leviävät telat jopa pienimmässä TB108 mallissa. Takeuchin ehkä tärkein ominaisuus on se, että Takeuchi on rakennettu Japanissa, joka takaa tehokkuuden ja kestävyyden.

Pehmeä ja tarkka hydrauliikka
Kaikki Takeuchit on suunniteltu erityisesti kuljettajan mukavuutta ajatellen ja Takeuchilla on hyvä maine hydrauliikan pehmeydessä ja tarkkuudessa.

Kippaava hytti
Takeuchi minikaivinkoneissa suurimmassa osasta malleista hytin voi kipata. Siksi Takeuchi on erittäin huoltoystävällinen. Vain TB175 ja TB1140 hyttiä ei voi kipata.

TB-sarja

Takeuchi kaivinkoneet ovat niittäneet mainetta ennen kaikkea laadukkaina ja luotettavina koneina. Mallisto alkaa minikaivinkoneella TB108:lla. Kone painaa ainoastaan 835kg ja se mahtuu sisälle normaaleista oviaukoista. Suosituin ja eniten pidetty Takeuchi on minikaivinkone TB216 joka painaa alle 1600kg ja sitä saa hytillisenä tai hytittömänä.

3 – 5 tonnin välillä mallisto on juuri uudistunut: TB 228, TB 235, TB 250 ja TB260 jotka ovat lyöneet itsensä läpi kokoluokassaan.

Isompiin koneisiin kuuluu TB290, joka painaa 8500kg ja juuri päivitetty 14 000kg painavaTB1140. Takeuchi kaivinkoneet tarjoavat voimaa, tarkkuutta ja suorituskykyä aina silloin kun tarvitaan.

Pyörä-alustaista mallia etsiville Takeuchilla on tarjota TB 295W, joka painaa 10,8t  ja TB 1160W, joka painaa 16t

Japanilaista ylivoimaa
Takeuchi oli edelläkävijä monissa toiminnoissa, jotka ovat nykypäivänä itsestäänselvyys muissakin merkeissä, esimerkiksi Kaksinopeuksinen ajo ja hydraulisesti leviävät telat jopa pienimmässä TB108 mallissa. Takeuchin ehkä tärkein ominaisuus on se, että Takeuchi on rakennettu Japanissa, joka takaa tehokkuuden ja kestävyyden.

Pehmeä ja tarkka hydrauliikka
Kaikki Takeuchit on suunniteltu erityisesti kuljettajan mukavuutta ajatellen ja Takeuchilla on hyvä maine hydrauliikan pehmeydessä ja tarkkuudessa.

Kippaava hytti
Takeuchi minikaivinkoneissa suurimmassa osasta malleista hytin voi kipata. Siksi Takeuchi on erittäin huoltoystävällinen. Vain TB290 , TB295W, TB1160W ja TB1140 hyttiä ei voi kipata.

TL-sarja

Takeuchin TL-Sarja luo uudet standardit tela-alustaisille kuormaajille. Telakuormaajat ovat yhtä hienoja työskennellä kuin mitä Takeuchin kaivinkoneet. TL-Sarja on suunniteltu erityisesti kuljettajan mukavuutta ajatellen ja telakuormaajilla on hyvä maine hydrauliikan pehmeydessä ja tarkkuudessa. Telakuormaajat ovat saavuttaneet erittäin suuren suosion Yhdysvalloissa. Telakuormaajat eroavat liukuohjattavista pyöräkuormaajista parempien maasto-ominaisuuksiensa ansiosta. Telakuormaajissa on paljon pienempi pintapaine. Kaikki Takeuchin telakuormaajat ovat hydraulisesti esiohjattuja, joten koneet ovat erittäin tarkkoja ja helppoja käyttää. Takeuchin telakuormaajien hytit voi kipata, jolloin pääset paremmin käsiksi hydrauliikka komponentteihin ja moottoriin.

TCR-minidumpperi

Takeuchi TCR50 on teladumpperi jolla voit kipata kyljestä ja perästä. Koko lava pyörii 90 astetta vasemmalle ja oikealle. TCR50 sopii niin työmaille kuin taajamakäyttöön. Tehokkaassa diesel moottorissa (67.7kW) on kaksi ajonopeutta ja se on vähä-ääninen joten se on sopiva kaupunki ympäristöön.

Takeuchi esittelyvideot

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä